1. 12. 2011.

Kućni red u apartmanima


Želimo Vas upoznati s kućnim redom kako bi Vam boravak u kući domaćina bio prijatan, a za sve dodatne informacije obratite se Vašem domaćinu.

1.   Smeštaj je na raspolaganju od 12.00 sati na dan dolaska do 11.00 sati na dan odlaska, ukoliko unapred nije drugačije dogovoreno s domaćinom.
2. Gosti su odgovorni za svoje ponašanje u kući i njenoj okolini, a u slučaju nezgode sami snose posledice.
3.    Kada izlazite iz apartmana obavezno zaključavajte vrata i prozore, isključite rasvetu i sve električne aparate (TV, klima uređaj, šporet itd.) i zatvorite vodu.
4. Vlasnik objekta (domaćin) ima pravo u odsutnosti gosta, u vanrednim situacijama, ulaziti u apartman/sobu radi sprečavanja nastanka moguće štete ili opasnosti. O svom ulasku domaćin je dužan izvestiti gosta u prvom sledećem kontaktu.
5.   Zabranjeno je uništavanje opreme i namještaja, izazivanje nereda i ometanje drugih gostiju, a posebno se zabranjuje stvaranje buke u vremenu od 15.00 do 17.00 i od 23.00 do 07.00 sati.
6.     Sadržaje apartmana/soba mogu koristiti samo osobe koje su uredno prijavljene kao gosti, a domaćin na traženje gosta može odobriti eventualne posete.
7.      Uvođenje životinja nije dozvoljeno.
8.  Ukoliko dođe do nestanka ili oštećenja instalacija, nameštaja, uređaja, opreme apartmana/sobe, gost je dužan obavestiti domaćina.
9.  Ukoliko je do nestanka ili oštećenja došlo krivicom gosta, gost je dužan nadoknaditi odgovarajuću protiv-vrednost.
10. U slučaju nepridržavanja kućnog reda, domaćin ima pravo otkazati gostu dalje pružanje usluga.
11. U prostorijama apartmana je zabranjeno pušenje. Za ljubitelje duvanskog dima predviđen je otvoreni prostor: terase, bašta i sl.
Svoje primedbe, želje i pohvale možete saopštiti domaćinu.
Želimo Vam prijatan boravak!

0 comments:

Постави коментар